MEGÚJULT A META HONLAPJA

honlap_before_after
Örömmel jelentjük, hogy megújult a META honlapja! Az új honlap készítése során egy könnyen átlátható, letisztult felület létrehozása volt a cél, melyen visszamenőleg minden adat elérhető és letölthető, amelyek a META korábbi honlapján is fent voltak. Így a honlapon rendelkezésre állnak:

Az oldalon elhelyezésre került ‘HÍRFOLYAM‘ menüpontban a mindenkori aktuális, friss hírek találhatóak.

A META‘ menüpontban találhatóak a szervezetre vonatkozó általános információk: a META céljai, a tisztségviselők, a hallgatói tagozat szerepe a társaságon belül, a META alapszabálya, illetve a tagságra vonatkozó feltételek.

A ‘SZAKMAI TEVÉKENYSÉG‘ alatt található minden a META-hoz köthető tudományos tevékenység: az Egészség-gazdaságtani Irányelv, az IME-META konferenciák anyagai, a META munkacsoportok leírása, a META ülések és az elnökségi ülések anyagai.

A META az ISPOR hivatalos tagszervezeteként is működik 2007. óta. Az ISPOR Hungary Chapter-ről rendelkezésre álló információk, anyagok is megtalálhatóak az oldalon, ahogy a 2016. év eleje óta működő Student Chapter anyagai is.

A META Publikációs Díjához kapcsolódó információkat a ‘PÁLYÁZATI FELHÍVÁS‘ pontban helyeztük el, továbbá a korábbi díjazottak listáját is megtalálja az érdeklődő.

A társaság profiljához valamilyen módon kapcsolódó tudományos társaságok, köztestületek, adatbázisok, cégek linkjét a ‘HASZNOS LINKEK‘ menüpontban tüntettük fel.

A honlap megújításával egy időben a META Facebook oldala is frissítésen esett át. Kérünk mindenkit, hogy a gyorsabb, hatékonyabb információáramlás érdekében kövessen minket a Facebookon is.

www.metaweb.hu
www.facebook.com/meta-198227663544726

Az oldallal kapcsolatos bármilyen észrevételt szívesen veszünk az office@metaweb.hu e-mail címen!