META PUBLIKÁCIÓS DÍJ 2017.

Az elmúlt évekhez hasonlóan a META idén is meg fogja hirdetni publikációs pályázatát nemzeti és nemzetközi publikációs díj kategóriában.

A díjak odaítélésére évente kerül sor, a bírálóbizottság által legjobbnak ítélt nemzetközi illetve hazai szakmai folyóiratban megjelent közleményért. A díjakra a META tagjai pályázhatnak.

A cikkel szemben elvárás, hogy tartalmazzon újdonságot megközelítésével, az alkalmazott módszertannal, az elért eredményekkel kapcsolatban, megállapításai járuljanak hozzá az egészség-gazdaságtani szemlélet terjedéséhez.

A pályázati felhívás, hamarosan elérhető lesz a META honlapján, valamint e-mailben is értesítjük a META Tagokat és a levelezőlistára feliratkozott Érdeklődőket.

Amennyiben még nem iratkozott fel a META levelezőlistájára, de szeretne értesülni a társasággal kapcsolatos hírekről, küldjön egy üzenetet az office@metaweb.hu e-mail címre!

A 2016. ÉVI PUBLIKÁCIÓS DÍJAK NYERTESEI:


Elek Péter, Váradi B, Varga M. Effect of geographical accessibility on the use of outpatient care services: quasi-experimental evidence from panel count data. Health Economics 24 (9), pp. 1131-1146. [link]

Kővári Orsolya, Dózsa Cs, Pál M. A laborkassza helyzete Magyarországon.  IME XIV. évfolyam 8., 14-19. [link]