TISZTÚJÍTÓ KÖZGYŰLÉS

Kedves META Tagok!

Tekintettel arra, hogy a kétéves elnökségi ciklus 2019. december 31-én lejár, a következő META üléssel egybekötve a társaság Tisztújító Közgyűlést is tart.

Időpont: 2019. október 28. (hétfő) 18:00 (Határozatképtelenség esetén a megismételt közgyűlés időpontja 18:15)
Helyszín: NEAK,  1139 Budapest, Váci út 73/A., Nagyterem

A Tisztújító közgyűléshez szükséges dokumentumokat itt érik el:

 

Az Alapszabály szövegezésében piros színnel, félkövér és dőlt betűkkel jelöltük az 1. sz.javasolt Alapszabály-módosítást.
Az Alapszabály szövegezésében kék színnel, félkövér és dőlt betűkkel jelöltük a 2. sz.javasolt Alapszabály-módosítást.
Az Alapszabály szövegezésében zöld színnel, félkövér és dőlt betűkkel jelöltük a 3. sz.javasolt Alapszabály-módosítást.
Az alapszabály szövegezésében világoskék háttérszínnel, zöld színnel, félkövér és dőlt betűkkel jelöltük azokat a változtatásokat, melyek akkor szükségesek, ha 2. és 3. sz. javasolt Alapszabály-módosítások közül mindkettő elfogadásra kerül. Amennyiben a 2. és 3. sz. javasolt Alapszabály-módosítás közül pontosan az egyik kerül elfogadásra, az Alapszabály szövegezése az ilyen módon jelzett pontokon (azaz a külön kiemelt tisztségeket viselő Elnökségi tagokon túli Elnökségi tagok létszámának meghatározásakor) úgy módosul, hogy az egységes szerkezetben elfogadásra kerülő Alapszabály az Elnökség teljes létszámánál leírtaknak, illetve a felsorolt tisztségeknél leírtaknak egyaránt megfeleljen.A tisztújító közgyűlésre minden META tagot szeretettel várunk.