META BETEGSZERVEZETI KONFERENCIA 2019

Szeretettel meghívjuk a Magyar Egészség-gazdaságtani Társaság (META) első, a betegszervezetek együttműködési lehetőségeiról, a döntéshozatali folyamatokba való bevonásáról szóló egynapos konferenciájára 2019. december 2-re.

A rendezvény célja: Együttműködés javítása és elősegítése a betegszervezetek és az egészségügyi döntéshozók között.

A rendezvény célközönsége: elsősorban betegszervezeti képviselők és egészségügyi döntéshozók megjelenésére számítunk, de az ipar képviselőit, kutatókat, az egészségügyi és állami szektorban dolgozó érdeklődőket is szívesen látunk.

Időpont: 2019. december 2., hétfő 09:00-17:00

Helyszín: Park Inn by Radisson Hotel 1138 Budapest, Szekszárdi u. 16-18.

Megközelítés: A hoteltől 500 méterre található az M3-as (kék metro) Gyöngyösi utca megállója, és több buszmegálló is.

REGISZTRÁCIÓ: A konferencián való részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött. Az alábbi linken tudnak regisztrálni 2019. november 25. 12:00-ig: https://forms.gle/W8FGxbzAZQ9GQUmD6

Csak az első 120 jelentkezést tudjuk fogadni, a helyek jelentkezési sorrendben telnek be.

Poszterdíj felhívás: A betegszervezetek kulcsfontosságú szerepét hangsúlyozandó, szeretnénk bemutatni a betegszervezetek hazai jó gyakorlatait, programjait, terveit, kihívásait. Erre a poszterszekcióban biztosítunk lehetőséget, majd az elkészült poszterekből online kiadvány készül a META fémjelzésével – amennyiben a betegszervezet engedélyt ad rá. kérjük küldje el a következő információkat a szervezetről és a bemutatni kívánt projektről a metabetegszervezetikonferencia@gmail.com címre.

A beadott poszterek közül a résztvevők szavazhatják meg a nyertest a nap folyamán, aki értékes, a bizonyítékokon alapuló betegképviseletet elősegítő nyereménnyel lesz gazdagabb.

Poszter címe:

Betegszervezet neve és elérhetőségei (kapcsolattartó, email, honlap, facebook):

A poszter üzenete röviden: (max. 150 karakter)

A poszter szövege: (max. 3000 karakter)

  • Bevezetés/a projekt háttere, miért volt rá szükség
  • A projekt leírása (mit, hol, kik, kiknek)
  • A projekt eredményei
  • Jövőbeli tervek

A projekt finanszírozója:

Csatolt kép vagy ábra (maximum 2 db) és a betegszervezet logója.

A fenti információk, ábrák és a betegszervezet logója alapján grafikus készíti el a posztert, a megadott minta alapján. A poszterdíjra való jelentkezéseket a regisztráció lezárultáig, 2019. november 25-éig várjuk a metabetegszervezetikonferencia@gmail.com e-mail címre.