ELHALASZTVA: XIV. META KONFERENCIA

XIV. META KONFERENCIA


A 2020. március 12-én tartott elnökségi ülésen a META vezetése úgy döntött, hogy a kialakult járványügyi helyzet miatt  a 2020. május 12-13-ra tervezett XIV. META Konferenciát elhalasztja.

A Társaság vezetése jelenleg azon dolgozik, hogy felmérje, mikor és milyen módon kerülhet megrendezésre a konferencia egy későbbi időpontban. Amint bővebb információnk lesz, haladéktalanul értesítünk minden érdeklődőt a szokásos csatornákon keresztül!

Köszönjük a konferenciára benyújtott absztraktokat! Az elnökségi döntés értelmében, a benyújtott absztraktok a későbbi időpontban megrendezésre kerülő konferencia keretében kerülhetnek elbírálásra, amennyiben a szerző azt szeretné.

A májusi időpontra befizetett regisztrációs díjakat visszafizetjük; az érintetteket hamarosan e-mailben felkeressük.

 

META ÜLÉSEK (2020. ÁPRILIS-MÁJUS)


Úgy tervezzük, hogy amennyiben a jelenlegi helyzet nem fokozódik, abban az esetben az áprilisra és májusra tervezett META üléseket megtartjuk. Üléseinket minden esetben élő közvetítés formájában is követhetik majd.

Ha a helyzet indokolttá teszi, akkor a következő időszakra tervezett üléseinket webinar formában rendezzük majd meg annak érdekében, hogy biztosítsuk a tudományos élet zavartalan működését.

Megértésüket, megértéseteket köszönjük!

Üdvözlettel,
a META elnöksége