HALLGATÓI / IFJÚSÁGI TAGOZAT

MAGYAR EGÉSZSÉG-GAZDASÁGTANI TÁRSASÁG – HALLGATÓI TAGOZAT


A Hallgatói Tagozat az egészség-gazdaságtan területével foglalkozó nappali tagozatos MSc és PhD hallgatók számára igyekszik szakmai támogatást és iránymutatást nyújtani ahhoz, hogy a hallgatók már tanulmányaik alatt aktív tagjává válhassanak a társaság életének.

A következő eszközökkel ösztönözzük a diákokat a magas színvonalú munkavégzésre:

Az ELTE Egészségpolitika, tervezés és finanszírozás mesterképzésén tanuló hallgatók számára a havi rendszerességgel tartott META ülésekről készített beszámolók plusz pontként beszámíthatóak egyes tantárgyak féléves pontszámába – bizonyos, az oktatókkal előre egyeztetett feltételek teljesülése mellett.

 Megfelelő színvonalú tudományos munka esetén igyekszünk publikációs lehetőséget biztosítani a hallgatók számára – egy-egy megjelentetett tudományos munka feltüntetése a szakmai önéletrajzban a későbbi munkahelyválasztásnál is előnyt jelenthet!

• A hallgatókat tájékoztató előadásokkal, workshopokkal segítjük hozzá, hogy szakdolgozati és egyéb tudományos munkájukat a nyári egészség-gazdaságtani konferencia poszter szekciójában vagy akár előadásként bemutassák a szakma szereplőinek, ezáltal mintegy magukat is bemutatva potenciális munkaadóiknak.

 Igyekszünk lehetőséget biztosítani az érdeklődő hallgatóknak, hogy a META munkacsoportok feladataiban, munkájában részt tudjanak vállalni. Ennek előnye, hogy hallgatók IFI META és META tagokkal, valamint a munkacsoport által vizsgált területek tapasztalt szakembereivel dolgozhatnak együtt.

Bármilyen további ötletet, kezdeményezést örömmel veszünk és lehetőségeink szerint szívesen támogatunk!