PÁLYÁZATI FELHÍVÁS

A Magyar Egészség-gazdaságtani Társaság (META) 2003-ban alakult azzal a céllal, hogy hátteret biztosítson a különböző szektorokban dolgozó hazai szakembereknek, illetve az e tudományos terület iránt érdeklődőknek az egészség-gazdaságtan aktuális kérdéseivel kapcsolatos szakmai megbeszélésekre, vitára. A Társaság további fő célja az egészség-gazdaságtan eszközeinek, módszereinek széleskörű elterjesztése, oktatása, gyakorlati felhasználása, valamint az egészség-gazdaságtan területén működő szakemberek szakmai önképzésének, szakmai érdekképviseletének biztosítása. A META fontos feladatának tekinti, hogy hozzájáruljon az egészség-gazdaságtan tudományának, elméletének fejlesztéséhez.

Céljai támogatására a Társaság Elnöksége 2011-ben két díjat alapított, hagyományteremtő céllal. A díjak odaítélésére évente kerül sor, a bírálóbizottság által legjobbnak ítélt nemzetközi illetve hazai szakmai folyóiratban megjelent közleményért. A díjakra a META tagjai pályázhatnak.

META NEMZETKÖZI PUBLIKÁCIÓS DÍJ 2017.


2016-ban nyomtatott/elektronikus külföldi szaklapban első szerzőként publikált szakcikk elismeréseként adható. A cikk újdonságot tartalmaz megközelítésével, az alkalmazott módszertannal, az elért eredményekkel kapcsolatban, vagy megállapításai jelentősen hozzájárulnak az egészség-gazdaságtani szemlélet terjedéséhez.

A Díjjal járó elismerés: 180.000 Ft*

META NEMZETI PUBLIKÁCIÓS DÍJ 2017.


2016-ban nyomtatott/elektronikus magyarországi szaklapban publikált szakcikk elismeréseként adható. A cikk újdonságot tartalmaz megközelítésével, az alkalmazott módszertannal, az elért eredményekkel kapcsolatban, vagy megállapításai jelentősen hozzájárulnak az egészség-gazdaságtani szemlélet terjedéséhez.

A Díjjal járó elismerés: 120.000 Ft*

Mint korábban is, az elismerések odaítéléséről a META Elnöksége dönt, az általa kijelölt független Tudományos Bizottság javaslata alapján. Pályázni tárgyévet (a publikáció megjelenését) követő év, vagyis 2017. április 30-ig lehet a megjelent cikk elküldésével a META titkárságára (office@metaweb.hu).

Az elismerés átadására és a laudációra az IME-META konferencia helyszínén, a konferencia szakmai programjába illesztve kerül sor.

*Az összeg bruttó megbízási díjként kerül kifizetésre, amelynek közterheit a Társaság teljesíti.

Pályázati határidő: 2017. április 30.

Az elismerések átadása: 2017 június 22-23., az IME-META konferencián

A korábbi díjazottakról itt tájékozódhatnak.

Üdvözlettel,
Dr. Pásztélyi Zsolt
Sinkovits Balázs
Prof. Dr. Boncz Imre